Over Mij

Erik

Mijn naam is Erik, ik ben 39 jaar oud en ben op dit moment ongeveer 7 jaar bezig om aan mijn zelfvertrouwen te werken. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen, omdat werken aan mijzelf voor mij veel heeft veranderd. Zo geniet ik nu maximaal van het leven, heb ik een leuk gezin en een goede baan.

7 Jaar geleden was ik 32 jaar oud en ik merkte dat ik mij langzaam aan steeds ongelukkiger voelde. Naarmate ik ouder werd had ik het gevoel dat mijn leven alleen bergafwaarts zou gaan, terwijl ik steeds minder tijd had om nog echt te leven. Ik liet mijzelf in veel dingen beperken en beleefde daardoor niet de levensvreugde die anderen er misschien wel van zouden hebben.

Op carrièregebied ging het ook niet voor de wind. Na mijn opleiding ben ik bij een callcenter gaan werken. Hier zat ik elke dag met tegenzin. Op een gegeven moment had ik ook geen zin meer om met collega’s te praten. De combinatie van onderbetaald worden, geen toekomstperspectief en geen sociaal contact met collega’s zorgden er voor dat er niet veel positiefs meer over bleef.

Op een gegeven moment besefte ik dat het genoeg was, de emmer was vol. Mijn doel was om meer levensenergie te krijgen en om vanaf nu alleen nog maar vooruit te gaan. Ik begon aan mijzelf te werken. Door mijzelf te verbeteren door middel van video’s, cursussen en boeken heb ik uiteindelijk de kracht gevonden die ik al heel lang zocht.

Ik wens iedereen hetzelfde toe als wat mij overkomen is. In controle over je eigen leven, welk beter doel is er in het leven?


JA! IK WIL CONTROLE OVER MIJN LEVEN!